logo inec 3b

Programa iGenium’20

iGenium ‘2020 – Projectes d’enginyeria

Edició 2020 online: La cita anual de l’Enginyeria Per primer cop online, la 9ª. edició d’iGenium, els dimecres 28 d’octubre i 4 i 11 de novembre, presenta projectes enfocats a la capacitat de reacció que té l’enginyeria, al rellançament econòmic i als nous models de desenvolupament, provocats per la pandèmia, i que representen una contribució […]

Posted in igenium2020 | Comentaris tancats a iGenium ‘2020 – Projectes d’enginyeria

Programa en PDF, disponible aquí

Sessió: Dimecres, 28 d’octubre, 18:00-20:00

Nous desenvolupaments innovadors del sector aeroportuari en la indústria aeronàutica. Alejandro Ibrahim. Director General de l’Aeroport de Teruel.
El primer submergible de profunditat il·limitada: Tritón 36,000/2 ‘Limiting Factor’. Héctor Salvador. Enginyer Aeronàutic. Director de Tritón Submarines.
Actual situació econòmica i impacte en el mercat de Capitals. Bas Fransen Director de l’Àrea de Mercat de Capitals. Caixa d’Enginyers.
CovidWarriors: El poder d’interconnectar la intel·ligència humana en la lluita contra la Covid-19. Andreu Veà. Doctor Enginyer en Telecomunicació. Fundador de CovidWarriors. Montse Guàrdia. Enginyera de Telecomunicació. General Manager at Alastria Blockchain Ecosystem

 


 

Sessió: Dimecres, 4 de novembre, 18:00-20:00

Renfe davant el nou paradigma de la mobilitat (Renfe as a Service). Manel Villalante. Enginyer Industrial. General Manager of Development and Strategy at Renfe.
Enginyers Agrònoms: preparats per la pròxima revolució agrària. Anna Palli. Enginyera Agrònoma. Corporate Management. IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària).
Rewilding Barcelona. Sergio Carratalá. Enginyer de Camins, paisatgista. Fundador de MataAlta.
Reptes i Oportunitats de la transferència tecnològica en el sector forestal. Ester Blanco. Enginyera de Forest. Forest Bioengineering Solutions (spin off del CTFC).

 


 

Sessió: Dimecres, 11 de novembre, 18:00-20:00

Resposta al repte de la nova economia: Assegurar l’eficiència energètica. Andreu Mingote. Director Tècnic a Serpreco. Grup Mútua dels Enginyers.
Aprenent de la natura i els seus valors. Jorge Mercader. Enginyer de Forest. Formador. Consultor i Coach.
Vaixell de pesca local, totalment elèctric. Raúl Gonzalo. Enginyer Naval. Bravo Yacht Design Group. Marc Barceló. CEO and Founder. Volta Motorbikes.
Com la natura pot contribuir a resoldre problemes socials del segle XXI? Mireia Pecurul. Enginyera de Forest. Researcher at Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya.